Pages

måndag, oktober 06, 2008

Fortsättning

Här kommer fortsättning som jag lovade från valparnas första måltid. För ni har väl inte missat att denna första måltid var uppdelad på två olika blogginlägg. Om du missade de jag skrev i förmiddags så kanske du ska börja läsa föregående inlägg.

För här kommer fortsättning.......

Valparna

Nu har flera av valparna hittat till matfatet, och det smackas för fullt och de är så ivriga att de även klättrar på varandra.

Valparna

Och detta med bordsskick, det är ännu ingen lärt dom . Men om de fortsätter att vara så här duktiga på att äta, så kommer de snart att få äta ur varsin skål.

Dt är tur att man inte gjorde rent i valplådan innan de började äta, för nu ser det verkligen hemskt ut. Mat nästan överallt, men vad gör det när de tycker att det är så gott.

Valparna

Husse var ju bara tvungen att spexa med den ljusblåa hanen, och jag kunde inte låta bli att ta ett härligt kort på honom innan vi satte tillbaka honom vid matskålen och ni kan ju gissa att han blev ordentligt undersökt av sina syskon som slickad honom ren.

Valparna

Nu har jag gjort rent i valplådan och Myzan har fått komma in för att ge valparna lite mjölk, och det var verkligen uppskattat. De mörka fläclkarna som ni ser på bädden är små tassavtryck från valparna som fick dricka vatten innan Myzan kom in. Och det var ju några som hellre ville bada. Och det är ju ingen ovanlighet när det gäller flatten. Att leka i vatten när man kan.....!!!!!!

Nu har Myzan även börjat stå upp och dia, usch vad fort tiden går. Det dröjer inte så länge nu innan valparna får flytta hemifrån, men några kommer ju att bo kvar.

Vill ni se alla kort som togs under första måltiden så hittar ni dom på hemsidan eller om ni hellre vill klicka på snabblänken som du hittar här >>>

Ha en trevlig kväll........grafik

Gästbok

Avdelare

0 kommentarer: