Pages

tisdag, oktober 07, 2008

Mera bus

Här kommer då fortsättning på våran dag som matte började skriva om i förra blogginlägget. Nu har det blivit rent i valplådan efter maten och vi är tvättade av mamma och matte har satt på oss nya halsband eftersom de andra blev för små.

Valparna

Nu är det bustajm, och vi provar även våra röstresurser mot varandra eller bara rakt ut i luften. Matte bara skakar på huvudet och skrattar, för våran minsta lillasyster hon som har gammelrosa band på sig är verkligen tuff av sig. Hon kan helt plötslig bara få för sig att ta ett skutt framåt och sen sätta igång och morra och försöka skälla.

Valparna

Men här sitter hon iallafall som ett ljus, och är hur söt som helst, jag förresten vem av oss är INTE söta om vi får säga det själva?????

Valparna

Här försöker sig bruna tiken samt vita tiken att spana in vad som händer utanför valplådan, kanske man skulle ta och rymma ut till morfar och moster och den där lektanten Cheéri som alltid kommer in i valplådan för att se om vi har det bra........

Nej, idag känner vi inte för att rymma, har väl lite svårt att ta sig över med våra välfyllda magar för tillfället så vi väntar och sover på saken.

Valparna

Här ligger alla pojkarna och sover tillsammans, man kan väl inte ligga med tjejerna redan nu. Måste väl visa att vi är karlar för sjutton!!!!!

Valparna

Och tikarna vill inte vara sämre än sina bröder utan har krypit upp i hörnet och somnat, däremot så tyckte den ena systerna att det blev för varmt på fällen så hon somnad precis utanför.

Valparna

Här är det lite svalare, och hon drömmer en hel del för framtassarna rycker nästan hela tiden.

Ni har väl inte glömt att gå in på våran hemsidan och hjälpa matte att rösta fram något gemensamt namn för våran kull. Ni kan bara rösta 1ggr/dag men däremot kommer ni att kunna rösta fram till söndag kväll. Här hittar ni länken till våran hemsida >>>

Och vill ni kunna se all korten som matte tog på oss, så hittar du de på hemsidan som vanligt.

Vi är tillbaka imorgon........grafik

Gästbok

Avdelare

0 kommentarer: