Pages

söndag, oktober 12, 2008

Gå ut

Det var meningen att vi skulle få komma ut idag och leka på grönt gräs och få prova att bita på pinnar, för vi hade strålande solsken här idag. Men matte tyckte efter ett tag att vi fortfarande är lite för unga ännu, så vi får vänta tills nästa helg.

Så vi busade en hel del i valplådan tillsammans med matte och med våran mamma, och då står våran andra kompis Cheéri utanför våran valplåda och tittar med snälla ögon och bara väntar på att få leka med oss.

Vi har fått en tvåbent liten valp här hos oss och det är mattes barnbarn Linus, han brukar också komma in i våran valplåda. Och då kryper vi upp i hans famn och bara myser, han är jättesnäll mot oss. Han ska vara här hela veckan.

Valparna

Visst är jag söt?????

Valparna

Att sova tillsammans när man har lekt med sina syskon, matte och Linus. Ja då blir man hur trött som helst, och då är det skönt att kunna använda sin bruna syster som huvudkudde.

Nu blir det ingenting mera från oss ikväll, men matte har lovat att det blir en hel del i bloggen imorgon. Så vi hoppas att ni kommer tillbaka då, nu säger vi godnatt.

Ni har väl inte glömt att ni kan rösta fram till kl 24.00 ikväll, så var med nu i sluttampen och rösta fram vad kullen ska heta. Jag är jättetacksam för att ni vill hjälpa till.

Så fortsätt rösta.....!!!! ***Hemsidan***

Grafik

Gästbok

Avdelare

0 kommentarer: