Pages

tisdag, oktober 07, 2008

Ny dag

Då har återigen en ny dag kommit in i valplådan och även idag kommer bloggen att delas upp i två avsnitt ett nu och ett i eftermiddag, och det är för att ibland händer det att man får så mycket bra kort tagna att man vill skriva lite om resp. bild så att bilderna blir lite mera levande.

Jag hade en liten fundering på att välja ut en valp från valplådan och utgå från den valpens tankar och funderingar. Men ännu är valparna för små för att det ska bli både trevligt och roligt. Men idé finns kvar så kanske det kommer när valparna blir ännu mera rörliga och nyfikna.

Men luta dig tillbaka nu och läsa och titta på bilderna....

Valparna

Att samlas vid maten är det bästa som finns och bordskicket är ju fortfarande lite si och så med, men ändå gick det mycket bättre idag. Det är så roligt att sitta och titta på hur valparnas magar bara växer och växer, ju mera de äter. De ser nästan ut som små fotbollar när de har ätit klart.

Valparna

Naturligtvis måste man hjälpas åt att tvätta varandra, nog för att vi ännu inte har något direkt bordsskick men rena vill vi ändå vara.

Valparna

Och när inte våra egna tungor räcker till, så hjälper våran mamma jätte gärna till. Det är så skönt att bli ompysslad av mamma, man kan stå hur länge som helst hos henne.

Valparna

Det finns dock de av oss som kan äta hur mycket som helst, och här har vi våran minsta lillasyster som fortfarande står med tassarna i matskålen. Hoppas bara inte hon får magknip.....

Valparna

Nu har matte gjort rent hos oss och vi har även fått nya rosetter runt halsen, så nu står det lite bus på schemat och vi måste ju även testa våra röstresurser. Matte säger att vi låter som en skock fiskmåsar, men hon måste ju förstå att vi ännu inte har kommit i målbrottet. Och att jämföra oss med fiskmåsar tycker vi nog är lite oförskämt, nog för att vi är apporterande fågelhundar. Men fiskmåsar.........! Kunde hon inte komma på något annat.

Förresten matte håller på att hitta på namn till oss, vi tycker det är lite tidigt ännu. Men hon pratar om något som heter stamtavla, undrar om det är en tavla som man sätter upp på väggen????

Vi tycker att ni kan få hjälpa matte, så gå in på hemsidan och rösta på vad ni tycker att vi ska heta. Våran mamma kommer från Woodpecker kullen, så nu ska vi få ett gemensamt kullnamn men matte har lite svårt att bestämma sig.

Välkommen tillbaka på eftermiddagen........grafik

Gästbok

Avdelare

0 kommentarer: